A DAY IN THE LIFE: The World of Humans Who Use Drugs (FULL FILM)

A DAY IN THE LIFE: The World of Humans Who Use Drugs (FULL FILM)

12 comments

  1. Én azért imádkozom, hogy meglássák ezek az emberek is, hogy Jézus Krisztus meg tudja őket szabadítani ezekből a függőségekből is, mint ahogy sok más sorstársukkal is megtette már természetfeletti módon. Jézus nem kárhozatja ezeket az embereket sem, azért jött, hogy őket is megszabadítsa ebből a fogságból. Az Ő életük pont ugyanannyira fontos Jézus számára és pont ugyanolyan végtelen szeretettel szereti őket mint téged vagy engem, vagy például a pápát. 🙂 Mi is így tegyünk feléjük. Szeressük őket, ne taszítsuk ki a társadalomból, értékes emberek Ők is. Segítsünk nekik mi is emberi módon, hogy ki tudjanak lábalni ebből az állapotból. Az önkéntesek és segítők előtt pedig le a kalappal, hihetetlen értékes munkát végeztek!

    Isten áldjon meg benneteket bőségesen! 🙂

  2. Большое вам спасибо за вашу работу! Это прекрасный фильм!

  3. Hi guys, check out our new post about Tolerance break. I'd love to hear your feedback. https://www.monroeblvd.com/blogs/lifestyle/marijuana-tolerance-break

  4. The war on drugs was made by the elitists to get more control over people, there is absolutely no evidence that arresting people and punishing them for drugs is healthy, in fact that is harming people and society. Governments use the health story as an excuse it has nothing to do about health issues and of course lets not forget the manipulation by Big Pharma for greed.

  5. IF YOU USE DRUGS AND YOU KNOW THEY WILL DESTROY YOUR LIFE THEN YOU'RE EITHER IDIOT/STUPID OR A WEAK HUMAN INDIVIDUAL! ANYWAY YOU LOOK AT THE SITUATION,YOU'RE A PART OF THE PROBLEM FOR SURE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *